Здравейте, от скоро съм горд собственик на Alfa 156 1.8 TS.
Много се кефя на колата и още повече съм доволен, че е много запазена - на 70000 и явно са реални. Ходих при Румен във фирмения сервиз и той ми каза, че рядко е виждал толкова стегната кола.
Каза ми, че трябва да сменя само филтрите, даже ремъка не било сигурно дали трябва
Не знам къде се пазарят части за алфа. Баша ми ходил до някакъв магазин и цените са от там.
следните неща:
Ангренажен ремък - 39 лв
Паразитна рокла - 59 лв
Обтяжна рокла - 128 лв
Маслен - 7 лв
Въздушен - 21 лв
Филтър климатик - 19
и Масло - каза, че си е най-добре Селения 20к - 81 лв за 5 литра
Цените добри ли са?
Интересува ме какви са нормалните цени на тези неща и евентуално от къде да ходя да ги купя? Трябва ли е да са оригинални или може и заменки?
Много се кефя на колата и още повече съм доволен, че е много запазена - на 70000 и явно са реални. Ходих при Румен във фирмения сервиз и той ми каза, че рядко е виждал толкова стегната кола.
Каза ми, че трябва да сменя само филтрите, даже ремъка не било сигурно дали трябва
Не знам къде се пазарят части за алфа. Баша ми ходил до някакъв магазин и цените са от там.
следните неща:
Ангренажен ремък - 39 лв
Паразитна рокла - 59 лв
Обтяжна рокла - 128 лв
Маслен - 7 лв
Въздушен - 21 лв
Филтър климатик - 19
и Масло - каза, че си е най-добре Селения 20к - 81 лв за 5 литра
Цените добри ли са?
Интересува ме какви са нормалните цени на тези неща и евентуално от къде да ходя да ги купя? Трябва ли е да са оригинални или може и заменки?
Comment